Slider

Jänniä uutisia: Blogin nimi vaihtuu!

10/17/2017

14.10.17. 5

Reilu vuosi sitten blogiurani alussa päätin valita blogini nimeksi St. Black, sillä käytän pääasiassa mustia vaatteita ja mielestäni nimi oli todella cool. Puoli vuotta tuosta tajusin, että olenkin sisustusbloggari ja että nimeni on aivan p*ska. Blogissa ollaankin nyt siis jännän äärellä, sillä kuun vaihteessa nimi menee vaihtoon!

Suppilovahvero-vuohenjuustopizza

10/15/2017

suppilovahvero-vuohenjuustopizza

Ensin niitä ei pitänyt tulla yhtään ja sitten metsät täyttyivätkin niistä parissa päivässä; suppilovahveroista. Mummu on innokas noukkija ja syksyisin sukulaisten pakastimet täyttyvät marjoista ja sienistä, joita meillekin tuli jo valtava pussillinen. Sieniä riittää lukuisiin kokkailuihin ja nyt niistä on tullut tehtyä jo pizzaa sekä risottoa.

Kuvankäsittelyvinkit flatlay-kuviin

10/12/2017

kuinka muokkaan kuvia valmis

Edellisessä postauksessa lupasin tänään jakaa vähän kuvankäsittelyvinkkejä. Ottaessani tavallisia sisustuskuvia, en käsittele niitä juuri nimeksikään. Ruoka- ja flatlay-kuvia taas käsittelen hieman enemmän. Jos flatlay-aiheen aikasempi postaus 8 vinkkiä kauniisiin flatlay-kuviin on jäänyt lukematta, niin suosittelen lukaisemaan senkin läpi.

Eikä, katossa reikä!

10/10/2017

IMG_0962

Voi, kun toivoisin tämän olevan yhteistyöpostaus kyseistä slogania käyttävän firman kanssa, mutta valitettavasti ei ole: meidän katossa on reikä.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan